Lekker PÛH!!!

Lekker GEEN dieet!!

‘Voor iedereen, jong en oud, is een gezond eetpatroon aan te leren, door kinderen al op jonge leeftijd kennis en vaardigheden omtrent een gezonde leefstijl aan te reiken en ze daarin te coachen geef je ze hun eigen toekomst in handen.’

Overgewicht bij kinderen is een steeds groter probleem. Kinderen bewegen minder en verleiding in de vorm van snoep en snacks is overal. Echter is het niet verantwoord een kind zomaar op een dieet te zetten. Een kind dient te leren wat gezond eten en bewegen is, wat het belang is en hoe hij/zij dit kan toepassen in het dagelijkse leven. Lekker Pûh!!! is een methode ontwikkeld speciaal voor kinderen en jongeren van 5-18 jaar. De methode wordt landelijk toegepast door speciaal opgeleide coaches.

Met de Lekker Pûh!!! methode leert je kind op een speelse, leerzame en bij hem/haar passende manier wat gezond eten en bewegen is. Zo zal je kind groeien naar zijn/haar gezonde gewicht!

‘Vol zelfvertrouwen groeien naar je gezonde gewicht’

Zelfvertrouwen, lekker en gezond eten en bewegen zijn belangrijke onderdelen van Lekker Pûh!!! een kind leert zichzelf kennen, herwint zelfvertrouwen en krijgt de regie over zijn/haar eigen leven.
Elk kind wordt een mooie en gelukkige kindertijd toegewenst, Lekker Pûh!!! ondersteund daarbij.

Voor meer informatie over de behandelmethode en resultaten zie de website van Lekker Pûh!!! of neem contact met mij op.

Elise voor en na de behandeling

Elise voor en na de behandeling