Nieuwe collega kinderdiëtist Arieke

Hoi, ik ben Arieke. Ik ben in 1986 geboren in de buurt van Zwolle. Voor mijn studie ben ik in 2004 naar Nijmegen verhuisd. Na mijn studie heb ik een aantal jaren gewerkt als diëtist in verschillende ziekenhuizen, daarna ben ik er een paar jaar tussenuit geweest. In januari 2020 ben ik weer begonnen als diëtist. Dat is weer even wennen dus! Ik vind ‘t super leuk om weer als diëtist te werken.

 

Ik ben getrouwd met Maurijn. Samen hebben we 3 dochters: Janiek (5), Femke (3) en Laure (0). In mijn vrije tijd doe ik graag creatieve dingen; ik hou van fotografie en fotoboeken maken. Ik naai ook graag jurkjes en shirts voor mijn dochters en voor mezelf. En ik hou van koken en bakken. Gelukkig heb ik soms ook nog even tijd voor het lezen van een goed boek.

Ik ben op maandag en donderdag werkzaam in Nijmegen en Wijchen.

Tot snel!