Nieuwe collega kinderdiëtist: Berdien

Hi! Mijn naam is Berdien, ik werk sinds kort bij VoedingsWijs kinderdiëtist en eet-coach en ik zal me even kort voorstellen.

Ik kom oorspronkelijk uit Groningen. Daar heb ik Voeding & Diëtetiek gestudeerd en daarna ben ik Communicatiewetenschap gaan studeren in Nijmegen aan de Radboud Universiteit. Tijdens deze studie heb ik onder andere gedrag van mensen onderzocht in combinatie met gezonde voeding.

Na mijn studies ben ik werkzaam geweest in verschillende functies in de foodsector. Maar omdat de combinatie van kinderen en gezonde voeding mij altijd enorm heeft geboeid, ben ik per mei 2020 werkzaam als kinderdiëtist bij VoedingsWijs. Net begonnen dus, maar ik heb er enorm veel zin in!

Ik woon samen met mijn vriend Bastiaan en ons zoontje Floren (2) en dochtertje Jonne (0) in Arnhem. In mijn vrije tijd probeer ik veel recepten uit en vind ik het heerlijk om uitgebreid te koken voor familie en vrienden. Om daarna lekker op de bank te ploffen met een leuke serie.

Ik werk op woensdag en donderdag in Nijmegen en op vrijdag in Druten.

Ik hoop jullie snel te zien!