Voor wie

Binnen mijn praktijk begeleid ik verschillende doelgroepen met uiteenlopende voedingsproblemen. Ik ben gespecialiseerd in kind, jeugd en gezin. Ik onderscheid mij door mijn interesse en kennis voor het kind en jongvolwassenen.

jump

Kinderen zijn toegankelijk, speels en leren makkelijker dan op volwassen leeftijd, dit gebruik ik binnen mijn behandelmethode door het gebruik van een kindvriendelijke benadering waarin ik kinderen stimuleer hun toekomst in eigen handen te nemen. Ouders worden daarnaast begeleid in het coachen van hun kind en krijgen kennis aangereikt om samen met het kind de voeding aan te passen. Bij allergieën, intoleranties, eetproblematiek en groeiachterstand streef ik, door gebruik van de nieuwste inzichten, het kind en het gezin weer vertrouwen in voeding te geven. Ik kijk naar gezinssituaties en leefpatronen en pas daar de behandeling op aan.

Kijk eens bij de verschillende doelgroepen wat ik voor je kan betekenen. Heb je echter een andere vraag neem dan contact op, ik zal dan doornemen wat de mogelijkheden zijn en indien nodig doorverwijzen naar een collega.