Voor wie

Binnen de praktijk begeleiden wij verschillende doelgroepen met uiteenlopende voedingsproblemen. Wij zijn gespecialiseerd in kind, jeugd en gezin. Wij onderscheiden ons door de interesse en kennis voor het kind en jongvolwassenen.

jump

Kinderen zijn toegankelijk, speels en leren makkelijker dan op volwassen leeftijd, dit gebruiken wij binnen de behandelmethode door het gebruik van een kindvriendelijke benadering waarin wij de kinderen stimuleren hun toekomst in eigen handen te nemen. Ouders worden daarnaast begeleid in het coachen van hun kind en krijgen kennis aangereikt om samen met het kind de voeding aan te passen. Bij allergieën, intoleranties, eetproblematiek en groeiachterstand streven wij ernaar, door gebruik van de nieuwste inzichten, het kind en het gezin weer vertrouwen in voeding te geven. Wij kijken naar gezinssituaties en leefpatronen en passen daar de behandeling op aan.

Kijk eens bij de verschillende doelgroepen wat wij voor je kunnen betekenen. Heb je echter een andere vraag neem dan contact op, Wij zullen dan doornemen wat de mogelijkheden zijn en indien nodig doorverwijzen naar een collega.