Workshops

Kookworkshop voor kinderen

Om een kind gezond eten nog meer te laten ervaren bieden wij kookworkshops aan. Deze workshops worden gegeven in de praktijk of in een grote externe keuken. De workshops hebben veelal een thema zoals gezonde snacks, zomerse tussendoortjes, feesthapjes, broodbeleg, melkvrij, glutenvrij etc.

Workshops zijn leuk, interactief en geven je kind de kans andere kinderen met dezelfde problemen rondom voeding te ontmoeten. Ook leert te kind tijdens de workshops dat gezond eten leuk is en vooral ook lekker!

Workshops vinden plaats op woensdag middag en duren 3 uur. Na het koken nemen we ruim de tijd om gezellig aan tafel te gaan en de heerlijke hapjes te proeven.

kookworkshop kinderen

Kookworkshops voor ouders

Heb je moeite met het bereiden van een gezonde warme maaltijd die je kinderen ook nog eens lekker vinden? Kom dan naar een van de kookworkshops voor ouders. We maken snelle en gezonde maaltijden waar je kinderen van zullen smullen. Je krijgt uitleg over bereidingswijze, voedingswaarde en voorkeursproducten.

Een nieuwe baby (onderweg) of is je kindje klaar voor hapjes? Kom dan naar de workshop babyhapjes. Je leert en volwaardige maaltijd voor je baby samen te stellen, krijgt tips om je kindje meer groente te laten eten en leert wat de juiste porties zijn. We bereiden maaltijden voor je kindje van 6-12 maanden zodat je leert hoe je de voeding van je kindje steeds een beetje aanpast en uitbreid.

Mee doen met een van de workshops? Houd Facebook in de gaten voor data of meld je aan met een groep (minimaal 8 deelnemers) via email info@voedingswijsnijmegen.nl